Freedom Finance

Ansökan om lån Freedom Finance

Freedom Finance är ett kreditserviceföretag som helt specialiserat sig på att hitta bäst lån och villkor till de kunder som väljer att dra fördel av den kostnadsfria låneförmedlingstjänster.

Genom att Freedom Finance har avtal med alla Sveriges största långivare kan de spela ut banker och kreditgivare mot varandra vilket leder till billigare lån och lägre ränta.

Oberoende förmedlare av lån

Freedom Finance är en oberoende och självständig låneförmedlare som samlat långivare och deras erbjudanden under ett tak. Freedom Finance hjälper dig helt kostnadsfritt att hitta ett optimalt lån med låg ränta och bra villkor. Du kan alltid lita på att du får det bästa erbjudandet.

Avbetalning och amortering av lån är en stor utgiftspost för många och det är därför viktigt att få så förmånliga avtalsvillkor som möjligt.

När du skickar in en ansökan till Freedom Finance kommer en erfaren lånehandläggare att inleda arbetet med att personligen efterforska vilka möjligheter och belopp som kan erbjudas.

Freedom Finance erbjuder tre olika lån

Privatlån

Privatlån är ett lån utan säkerhet. Maximalt lånebelopp är 350 000kr. För att kunna ansöka om privatlån måste man bl.a. ha en fast bostad samt en årsinkomst om minst 100 000kr.

Billån

Hos Freedom Finance kan du ansöka om ett billån oavsett om du köper den från en bilhandlare eller privatperson. Bilen måste dock vara av årsmodell 2000 eller senare. Högsta belopp för billån är 400 000 kronor.

Bostadslån

Är ditt nuvarande bostadslån för dyrt? Hos Freedom Finance kan du både låna pengar till en ny bostad samt lägga om gamla lån och därigenom sänka lånekostnaden. För lån med bostaden som säkerhet behöver inte betalningsanmärkning vara ett hinder.

Lånemäklare Freedom Finance

Fördelar med att vända sig till en lånemäklare

Genom att vända sig till en kompetent lånemäklare som Freedom Finance går det lätt att hitta ett bra lån.

Freedom Finance har regelbunden kontakt med en mängd olika långivare och kan förutom att hitta fler långivare även se till att undvika att skicka förfrågningar till sådana som de av erfarenhet vet riskerar att ge avslag.

Freedom Finance hjälper sina kunder att förverkliga sina drömmar genom att de får tillgång till billiga och bra lån. Genom att vända sig till en mäklare går de att få tillgång till hela kreditmarknadens utbud och hitta det bästa lånet.

Mäklare är informerade

Många långivare arbetar uteslutande med lånemäklare för att hitta nya kunder och har specialerbjudanden. Freedom Finance kan därför från tid till annan ha exklusiva och förmånliga specialpriser från vissa långivare som inte är tillgängliga på andar håll.

Spara in avgifter

Flera olika avgifter kan vara inblandade i ett nytt lån, bara ansökningsavgiften kan uppgå till flera hundra kronor. Genom vända sig till en lånemäklare går det att komma undan många kostnader och spara pengar.

Om Freedom Finance

Freedom Finance med säte i Ängelholm har verkat på den svenska marknaden sedan 2003. Idag är Freedom Finance en ledande förmedlare av lån.

Freedom Finances erfarna lånehandläggare hjälper kunderna att hitta den långivare som kan erbjuda bäst villkor.

Sociala nätverk

Freedom Finance Twitter