Julalånet

Julalånet
🎺 "Inget kan stoppa dig nu"
📈 3.5 % - 14.95 %
📅 2 - 10 år
💸 30 000 - 300 000 Kr
Villkor
📨 Inget inkomstkrav
👛 Inga avgifter
Accepterar anmärkning: Nej
🎂 Ålder: 18 år
➔ Julalånet

Representativt exempel:Kreditbelopp 90 000 kr, löptid 36 mån. Ränta: 8,25%. Uppläggningsavgift: 250 kr. Administrationsavgift 45 kr. Effektiv ränta: 9,94%. Totala kreditbeloppet: 90 000 kr. Kreditkostnad 13 774 kr. Månatlig betalning: 2 876 kr. Antal betalningar: 36 Totala beloppet: 103 774 kr.

Låna från Jula?

 17 maj 2021

Claes Bengtsson

Julalånet, vad är det?

Julalånet är ett privatlån från lågpriskedjan Jula.

Låga priser även lån ger dig möjlighet att finansiera dia projekt.

Jula vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa ett aktivt och roligt liv.

Krav
Ålder 18 år –
Anställningsform Fast anställd, Egenföretagare, Förtidspensionär, Pensionär
Månadsinkomst Lägst 0 kr
Betalningsanmärkningar Inga
Skuld hos Kronofogden 0 kr

Du kan låna från Jula

  • Om du har fyllt 18 år
  • Är folkbokförd i Sverige
  • Inte har några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden

julakontoret

Julalånet

Återbetalningstid Flexibel
Ränta 3,5 % – 14,95 %
Belopp 30 000 – 300 000 kr
Belopp Uppläggningsavgift: 250 kr

Låneexempel (från webbplatsen):

Kreditbelopp 90 000 kr, löptid 36 mån. Ränta: 6,75%. Uppläggningsavgift: 250 kr. Aviavgift 45 kr. Effektiv ränta: 7,27%. Kreditkostnad 10 070 kr. Månatlig betalning: 2 773 kr. Totala beloppet: 100 070 kr.

Om julalånet

Julalånet är ett privatlån som erbjuds genom Wästgöta Finans, ett bolag i Julakoncernen. Det går att låna till vad som helst, utan krav på att något behöver pantsättas som säkerhet. Lånet är ett så kallat annuitetslån och löper med rörlig individuell ränta från 3,5 %.

Julalånet är tänkt att användas för att förverkliga dina projekt. Om du behöver renovera, skaffa bil, bygga ut – eller har andra planer eller mål behövs det pengar och lånet från Jula kan användas för att förverkliga dem. Hos den julaägda kreditgivaren Wästgöta Finans går det att ansöka om just ett sådant lån som hjälper dig att uppfylla din dröm.

  • Privatlån utan säkerhet från 30 000 till 300 000 kronor
  • Snabb och enkel ansökningsprocess helt online
  • Du får besked direkt
  • Utbetalning inom 1-3 bankdagar
  • Använd pengarna till vad du vill
  • Kreditupplysning via Bisnode
  • Ingen uppläggningsavgift

Så här lånar du från Jula

Ansökan gör du online på Julalånets hemsida. I samband med din låneansökan behöver du kunna legitimera dig med BankID. Du signerar också det låneerbjudande som du får med ditt BankID.

Så snart du har skickat in din ansökan så behandlas den av ansökningssystemet. Om ansökan godkänns presenteras ett låneerbjudande. Detta låneerbjudande är aktivt i 30 dagar. Först när du har signerat låneerbjudandet med BankID görs en utbetalning till dig. Utbetalning tar vanligtvis 1-3 bankdagar, beroende på mottagande bank. Utbetalning görs endast till det bankkonto som du uppgett i ansökan.

Frågor och Svar

Vad är Julalånet?

Julalånet är ett privatlån som erbjuds genom kreditgivare Wästgöta Finans, ett bolag i Julakoncernen. Du kan låna till vad som helst, utan krav på att något behöver pantsättas som säkerhet. Lånet är ett så kallat annuitetslån utan säkerhet och löper med rörlig ränta. En betalplan läggs upp, så att du att alltid betalar ett lika stort belopp varje månad, inkluderat ränta och amortering.

Vad har Jula för grundkrav för att låna?

För att kunna ansöka om ett privatlån hos Jula ska du ha fyllt 18 år och ha en fast inkomst. Du måste också vara folkbokförd i Sverige och inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Vilken ränta ger Jula på lån?

Utifrån de uppgifter som du skickar in med din ansökan, samt utifrån den kreditupplysning som görs får du ett individuellt låneerbjudande. Julas äntespann är mellan: 3.5%-14.95%. Effektiv ränta: 3.9% – 20.67%.

Vad innebär en begäran om inkomstbekräftelse via Kreditz?

I vissa fall behöver Jula mer information för att kunna fatta ett beslut på en låneansökan, då skickar de ut en inbjudan till inkomstverifiering. Det säkrar att du får det bästa låneerbjudandet och ser till att du inte utsätts för onödiga ekonomiska risker. Genom Kreditz loggar du enkelt in på din bank (med BankID) för att hämta din ekonomiska information. Det tar mindre än en minut och påverkar inte din kreditvärdighet. Inga personuppgifter sparas av Kreditz och all data raderas direkt efter att den har överförts till Wästgöta Finans.

Om Jula och Wästgöta Finans

I oljekrisens spår i slutet av 1970-talet startade Lars-Göran och Irene Blank tillverkning av Julakapen, en kombinerad vedkap och vedklyv. Idén hämtade Lars-Göran från sin morfar Otto som tillverkade vedkapar för bland annat vedproduktion till gengasbilar under andra världskriget. På gården Jultorp i utkanten av Varaslätten i Västergötland har historien om Jula sin början. Det är en framgångssaga präglad av nyfikenhet, drivkraft och stark entreprenörsanda.

Wästgöta Finans är kreditgivare till Julalånet och är ett bolag i Julakoncernen. Wästgöta Finans har tillstånd som konsumentkreditinstitut och står under Finansinspektionens tillsyn.

Kontaktuppgifter

Wästgöta Finans är registrerade och har tillstånd av Finansinspektionen.

Jula Sverige AB

Box 363

532 24 Skara

Org.nr 556944-7856

Wästgöta Finans