ICA Banken – Icalån

Ebjudandet ej längre aktuellt

Startsidan

Ica lån

Ica lån är ett kundlån från ICA Banken. Det tar tre minuter att bli kund och söka ett lån hos ICA med BankID.

ICA Bankens kunder kan låna pengar med låg ränta utan säkerhet. Det går att låna 20 000 kronor och maximalt går det att låna 350 000 kronor.

Ett lån från ICA kan med fördel användas för att samla skulder och betala tillbaks dyrare lån från gamla långivare.

Lån från ICA Banken utan avgifter

  • Låg ränta 3,70 % – 10,95 %
  • Låna till det du behöver
  • Ingen uppläggningsavgift
  • Ingen aviavgift
  • Valfri återbetalningstid
  • Lånet kan lösas i förtid utan kostnad

ICA Banken erbjuder blancolån, villalån, bolån och andra finansiella tjänster som ska förenkla vardagen för ICA:s kunder. Bra ränta, tydliga villkor och låga avgifter karakteriserar ICA:s erbjudande.

ICA Banken är en komplett leverantör av banktjänster till privatpersoner och har idag över 3 miljoner kunder. ICA Kundlån är öppet för ansökningar – svar direkt på webben.

Grundkrav för att ansöka: Minst 22 år och inga betalningsanmärkningar. Inkomsten avgör hur stort lån som beviljas. Chanserna ökar om två personer söker lånet gemensamt.

Försäkra Icalånet med låneskydd

Försäkra Icalånet med låneskydd

Försäkra dig om att lånet blir betalt om du skulle drabbas av sjukdom, olycksfall och arbetslöshet. Icabankens låneskydd tar över ansvaret för betalningen om olyckan skulle vara framme.

Om låntagaren avlider betalas hela lånet tillbaks av försäkringen. För att teckna försäkringen måste låntagaren vara under 60 år och ha en anställning motsvarande 22 timmar/veckan.

Premien för Icabankens låneskyddsförsäkring är 6,45 procent av månadskostnaden.

Lös dyra krediter med ett ICA lån

Har du dyra lån och krediter som du vill bli av med? Istället för att betala räkningar för lån och krediter till flera olika företag, avgifter och räntor kan ett samlingslån hjälpa dig att få ordning på ekonomin.

Genom att låna från ICA går det att lösa lån från andra långivare och samla alla skulder hos en och samma kreditgivare.

Det är bara att kryssa in en ruta på ansökningsblanketten så tar ICA Banken hand om att betala tillbaks skulder till alla gamla långivare som du vill bli av med.

Fördelar med att samla skulder

Samla skulder ICA

Syftet med att samla skulder i ett icalån är att bli av med gamla dyrare lån och få en lägre månadsutgift.

När lånet blivit beviljat betalar ICA alla dyra kreditkortsskulder, små lån och andra krediter som kunden vill bli av med och ser till att skulderna försvinner.

Istället för många räkningar från olika håll samlas alla skulder ihop i ett större men billigare lån.

  • Endast en månadsräkning
  • Lägre ränta sparar pengar
  • Skulden blir betald inom en bestämd tid

Flera skulder på olika belopp innebär olika räntor och avgifter. Att de dessutom ofta har skilda förfallodagar gör det lätt att missa en betalning och åka på förseningsavgifter.

Tillsammans med alla andra räkningar som ska betalas varje månad kan det lätt bli rörigt och svårt att överblicka vad allt egentligen kostar.

Ibland kanske det bara är räntan som betalas på kreditkortsskulder medan lånet rullar vidare utan att amorteras. I ett sådant läge är det en utmärkt lösning att utnyttja ett billigt kundlån från ICA banken och ta ett privatlån för att betala av dyra lån och kreditkort samt eventuell utestående ränta.

När allt har samlats i ett lån blir det bara en faktura varje månad till samma ränta och villkor.

Eftersom räntekostnaden för det nya lånet är lägre än summan av alla de gamla hjälper en omläggning av lånen till att snabbare amortera ner och bli av med hela skulden.

Genom att lägga samman alla befintliga skulder i ett nytt lån går det att bättre hantera återbetalningar. Det skapar också en tydlighet och förutsägbarhet i vardagsekonomin. Ett samlingslån hjälper också till med budgetering. Istället för att bara göra den minsta betalningen på kreditkort går månadens lånekostnader inte bara till räntor utan även till att betala ner skulden så att den någon gång i framtiden försvinner.

När du fått godkänt på ett ica lån och väljer att använda hela eller delar av lånet för att samla skulder blir du av med lån som är dyra (hög ränta) och har fortsättningsvis endast ett billigare (låg ränta) att betala. Givetvis är det mycket bättre att bara göra en betalning per månad istället för flera stycken till olika kreditgivare.

Ansöka om ICA kundlån

Ett ICA kundlån har en återbetalningstid på 3 – 12 år. Det är enkelt att se vad valfritt belopp och återbetalningstid kostar på deras webbplats som i realtid räknar ut månadskostnaden. Kontrollera så att lånebeloppet räcker för att betala av de skulder som ska lösas och att månadskostnaden passar in i din budget.

Vad kostar ICA lån?

ICA Banken erbjuder en av marknadens lägsta räntor på lån som används för att samla skulder. Lånet har ingen uppläggningsavgift eller aviavgift.

Räntan är individuell och går inte att få reda på förrän en ansökan skickats in. Det är många faktorer som avgör räntan på ett icalån.

De viktigaste är ditt kreditbetyg som baseras på, din inkomst, boendesituation och eventuella tillgångar.

Exempelränta

ICA Bankens lån kostar mellan 3,70 – 10,95%. Med den rörliga exempelräntan som är 5,55 % blir månadskostnaden 2 133 kr/månaden för ett lån på 200 000 kronor.
icabanken

Mer om ICA Banken

ICA Gruppen är mer än bara livsmedel. Bankverksamheten grundades år 2001 och huvuddelen av bankens verksamhet finns i Borås.

Banken har sitt säte i  Solna. Antalet anställda uppgår till drygt 300.

Nyheter om ICA Banken

Icagruppen

Icabanken Facebook