SevenDay

SevenDay är den personliga långivaren som värdesätter kunden högt.

Här kan du låna pengar med bra villkor och full trygghet.

SevenDay (för att man kan behöva låna pengar alla sju dagar i veckan) är fristående från gammelbanker och kan därför erbjuda både lägre ränta, bättre service och en mer prisvärd låneprodukt.

Detta eftersom de är helt specialiserade på lån och sparande samt inte har några dyra kontor som annars måste betalas av kunderna.

Sevenday

3,45% - 12,95%

Räntespann år

12 - 144 månader

Låneperiod

500 000 kr

Max Belopp
"Specialisten på privatlån"
- Sevenday
  • Lån utan säkerhet
  • SevenDay Prisgaranti™
  • Lös lånet när du vill

Betyg Trustpilot: 85/100

Minsta belopp: 10 000 kr
Högsta belopp: 500 000 kr
Utbetalning: En bankdag
Årsinkomst: 120 000 kr
Låna utan UC: Nej
Anmärkning: Går inte att låna
Uppläggning: 495  kr
Aviavgift: 0-45 kr
Typ: Privatlån
Mer information: Sevenday
Representativt exempel:Effektivräntan enligt lag vid 125 000 kr och 12 år är 5.14 % beräknad på exempelränta 4.95 % och max effektivränta är 14.60 %. Återbetalningstid 1 - 12 år.

Fördelar med Sevenday

SevenDay har som ambition att på alla sätt göra det enkelt och smidigt att låna pengar utan att lägga sig i vad pengarna skall användas till.

En relation med en långivare ska vara okomplicerad men det innebär inte en kravlös eller oansvarig utlåning.

Det ligger i både ditt och långivarens intresse att du inte lånar för mycket och att du har bra marginaler så att lånet inte blir en för tung belastning på din privatekonomi.

Seven Day tänker efter innan de lånar ut pengar men om du blir beviljad ett lån får du väldigt bra villkor, låg ränta och en bra relation till ett kreditmarknadsbolag på kundens sida.

Samla lån hos Sevenday

Bra privatlån utan säkerhet

Du behöver inte belåna din bostad när du lånar hos SevenDay – du kan ändå låna upp till 500 000 kr med ränta från låga 3,75 %.

Samla lån

De flesta hushåll har flera smålån och inte sällan kostar de mer än vad man tror. Det lönar sig alltid att se över sina lån och lägga samman dem till ett större lån med lägre totalkostnad – även det kan de hjälpa dig med.

Samla lån hos Sevenday

SevenDay prisgaranti

SevenDay är ett svenskt fristående kreditmarknadsbolag som erbjuder lån från 10 – 300 000 kronor med prisgaranti.

Prisgarantin innebär att kunden alltid får lägsta möjliga ränta.

Om en annan långivare skulle erbjuda en lägre totalkostnad för ett lån kommer de att att erbjuda minst lika goda villkor.

Tack vare prisgarantin kan den som lånar pengar alltid känna sig säker på att få Sveriges bästa villkor på lån.

SevenDay lånar inte ut pengar lättvindigt till höga räntor. Det får alltså inte att låna pengar med dålig kreditvärdighet.

Företaget är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsföretag vilket bl.a. innebär att lån bara ges efter omfattande analyser.

Det här innebär dock inte att det är krångligt att låna  – bara att de lån som beviljas får bättre villkor och en lägre totalkostnad. Det går även att spara pengar till hög ränta.

SevenDay har som mål att genom enkel och personlig hantering göra kunderna nöjda. Som kund kan du känna dig trygg med att de alltid gör sitt yttersta för att vara det självklara valet oavsett om ett lånebehov uppstår eller om man vill ha ett tryggt sparande.

sevenday

Nyheter

SevenDay sänker sparräntan

SevenDay Privatapengar – Spar och ekonomitips