Lånbutiken.se – Billigare brukslån och snabbare minilån

Lånbutiken erbjuder ett stort urval av skräddarsydda minilån från 1000 – 12000 kronor med upp till tre månaders återbetalningstid.

De har även billigare så kallade brukslån med lägre ränta och flexiblare villkor för den som behöver låna 10 000 – 15 000 kronor.

Det är helt riskfritt att göra en ansökan hos Lånbutiken de använder inte UC vilket innebär att det inte registreras någon förfrågan hos Upplysningscentralen.

Lån med möjlighet till förlängning

Kan du inte betala i tid har du möjlighet att förlänga lånet i upp till 14 dagar.

Nya kunder hos Lånbutiken lånar 2000 utan ränta

Just nu ger Lånbutiken alla nya kunder möjlighet att prova på tjänsten räntefritt. Endast uppläggningskostnad (200kr), inga dolda avgifter tillkommer.

Att låna från Lånbutiken

1. Fyll i ansökan

Det tar bara några minuter att fylla i formuläret på Lånbutikens hemsida. De behöver dessa uppgifter för att kunna göra en utbetalning:

•    Personnummer
•    Telefon
•    Adress
•    E-post
•    Lånebelopp
•    Önskad återbetalningstid
•    Kontonummer

Ansökningen genomförs automatiskt genom användning av digitala identifieringstjänster vid din låneansökan.

För att bevisa att det är rätt person som ansöker om lånet och att pengarna hamnar på rätt konto behövs antingen ett Nordea Personkonto, ett mobilabonnemang som är registrerat i samma namn som den som vill låna eller ett BankID (kan fås gratis från din internetbank).
Ansökan Lånbutiken

Beslut om lån

Kreditgivare får bara låna ut pengar till kunder som kan betala tillbaks sina lån enligt konsumentkreditlagen.

Lånbutiken ansöker du alltid om lån utan UC och när vi gör kreditprövningen använder vi oss därför inte av UC (upplysningscentralen).

Tittar på din nuvarande ekonomiska situation men använder sig inte av UC.

Besked om lån ges direkt på skärmen efter att du skickat in formuläret med alla uppgifter ifyllda.

Utbetalning direkt

Om du blir beviljad ett lån förs pengarna över till ditt bankkonto.

Utbetalningar sker under kundtjänstens öppettider och görs varje dag året runt.

Om du är kund hos Nordea eller Handelsbanken kommer pengarna in på kontot inom en timme, detta gäller även lån som söks på helgen.

För att pengarna ska kunna skickas in till kontot samma dag för kunder som inte har Handelsbanken eller Nordea måste ansökan skickas in före klockan ett på eftermiddagen.

Bekräftelse på att pengarna finns på kontot skickas till mobiltelefonen via SMS.

När betalas lånet ut?

Lånbutiken gör utbetalningar alla dagar i veckan om du ansöker mellan 07.00 – 22.00.

Diskret och seriös långivning

Lånebutiken erbjuder kortsiktiga snabblån på nätet för att täcka tillfälliga kontantbehov.

Med en konkurrenskraftig ränta och låga avgifter är de en av marknadens billigaste långivare med lägre kostnader och flexibla återbetalningsplaner.

Oavsett om du behöver kontanter för en akut reparation eller för att betala en räkning har Lånbutiken pengarna som kan hjälpa dig att klara knipan.

Lånebutiken är en innovativ långivare som ingår i en världsledande koncern för konsumentkrediter.

Om du behöver ett större lån på 10-15 000 kronor har de även ett brukslån till lägre ränta och avgifter.

När du väl blivit beviljad lånet får du utbetalningen i en klumpsumma direkt insatt på bankkontot utan att något komplicerat pappersarbete måste göras och utan väntetid i långa köer.

Med en snabb och enkel online ansökan kan du fixa cash helt anonymt och diskret från din dator i hemmet eller via mobilen.

Innan de godkänner ditt lån gör de en kreditbedömning och en beräkning för att säkerställa att de endast godkänner lån till de kunder som har råd med dem.

Det gör att både långivare och kund kan känna sig säkra på att lånet kommer att betalas tillbaka och inte medföra ytterligare bördor på din privatekonomi.

Till skillnad från många oseriösa långivare är det inte Lånbutikens affärsidé att sätta kunderna i klistret och tjäna grova pengar på höga påminnelseavgifter.

De erbjuder okomplicerade, förnuftiga och ärliga lånetjänster som är tillgängliga för alla som har ett svenskt personnummer och förmåga att betala tillbaks skulden.

Innan du ansöker om ett snabblån eller förbrukslån kom ihåg att de här lånen är tänkta endast som en tillfällig lösning. Ansök aldrig om en kredit om du vet med dig att du kommer att ha svårt att betala tillbaka lånet i tid.

Om lånebutiken

Lånebutikens filosofi är att deras kunder inte ska drabbas av några överraskningar efter att de tagit ett lån. Detta gäller både kundservice, villkor och priset för lånet.

De presenterar sina låneprodukter tydligt och klart och redovisar alla kostnader. Ärlighet och tydlighet har gett Lånbutiken tusentals nöjda kunder.

Lånbutiken.se ingår i Risicum Capital AB som är ett dotterbolag till  Dollar Financial Group, ett av världens största konsumentkreditföretag med över 5 000 anställda i 10 länder.

Öppettider

Måndag – Fredag: 07:00–21:00
Lördag – Söndag: 09:00–17:00

Utanför ordinarie öppettider går det att kontakta Lånbutiken via e-post.

Mer om Lånbutiken

Lån från Risicum

Moderbolag: Dollar Financial Group