L’EASY Minilån

[php_everywhere]

1 februari 2023

Leasy

L’EASY erbjuder cashloan för den som behöver låna upp till 50 000 kronor. Bägge lånen går att få genom att fylla i ett webbaserat ansökningsformulär.

Fyll i dina personuppgifter och till vilket konto pengarna skall sättas in – lätt som en plätt.

  • Gör din ansökan på hemsidan
  • L’EASY överför pengarna på ditt konto
  • Använd pengarna till vad du vill
  • Valfri avbetalningstid

Lätt att få ett Cashlån

  • Låna på 12, 24 eller 36 månader
  • L’EASY överför pengarna på ditt konto
  • Använd pengarna till vad du vill
  • Valfri avbetalningstid

Här kan du låna 50 000 kronor och väljer själv hur fort du vill betala tillbaks.

Fördelar med lånet

Bestäm själv i vilken takt du vill betala av ditt lån och hur mycket det får kosta varje månad. Skräddarsy ditt personliga lån med exakt det belopp och återbetalningstid som du har tänkt dig.

Genom att skriva under låneavtalet digitalt kan du snabba på utbetalningen av pengarna genom att låna med Bank ID eller annan e-legitimation.

Villkor

För att få ansöka om ett lån hos L’EASY måste du ha fyllt 20 år och inte ha några betalningsanmärkningar.

Om du vill kan du betala tillbaks hela eller delar av lånet i förtid.

Minilån är en produkt från L’EASY

Du har kanske hört termen “mini lånet” men inte riktigt förstått hur det skiljer sig från andra små lån som sms lån och snabblån.

Innan det går att bestämma sig för vilken typ av lån som är bäst för just din unika situation, måste du först skaffa en överblick och förstå vilka olika typer av lån som är tillgängliga på marknaden så att du kan göra ett väl avvägt och informerat beslut.

Ett minilån från Leasy är ett litet lån från 1000 kronor och upp till 10 000 kronor. Dessa små flexibla lån tillgodoser efterfrågan på små krediter som finns hos många konsumenter.

Lånet ger omedelbar tillgång till kontanter med en fast återbetalningstid på ett, två eller tre år.

Minilånen från Leasy ges till rimliga villkor med en snittränta på under tio procent.

Om lånet återbetalas i tid skapar det en bra relation med långivaren vilket kan ge lägre ränta på framtida minilån.

Kunden kan med det här lånet själv välja belopp och direkt se hur stor avbetalningen inklusive ränta blir varje månad baserat på de villkor som valts.

Detta gör att kunden får en klar bild av återbetalningstid i relation till lånebeloppet och kan därefter välja ett optimalt lån.

Även om minilån har lägre ränta än sms lån och andra typer av snabba lån gäller det att vara försiktig; Det kan förvisso upplevas som en stor lättnad för alla som behöver omedelbar tillgång till snabba pengar på grund av en oväntad utgift att kunna söka och få ett svar direkt men låna bara om det är absolut nödvändigt.

Om du befinner dig i en situation där du behöver pengar snabbt, kan du kolla in mini lånet för att få tillgång till små belopp i kontanter snabbt.

Pengarna kan användas för alla tänkbara utgifter som resor eller inköp av studiematerial som böcker och andra nödvändigheter.

De största fördelarna med ett minilån på nätet är att det är bekvämt, går fort och lätt och fixar de pengar som behövs.

Mer om L’EASY

L’EASY är en dansk koncern i huvudsak verksamt inom uthyrning och finansiering av hemelektronikprodukter. I koncernen ingår även det svenska företaget Thorn.

Företaget har över 400 anställda och omsätter omkring en miljard kronor om året.

Moderbolag: LEASY A/S