Moank – Unik lånelösning

21 maj 2024

Långuide.se

Vad är Moank?

Moank är en ny aktör på marknaden för personlån som genom ett unikt koncept låter kunden vara med och påverka sina villkor. Här går det även att samla lån och bli av med gamla dyra lån och krediter.

Anslut din arbetsgivare och få marknadens lägsta ränta.

Max 2 allmänna betalningsanmärkningar

[php_everywhere]

Vem kan låna pengar från Moank?

Krav
Ålder Minst 22 år
Årsinkomst Minst 120 000 kronor
Mobilt BankID Ja
Betalningsanmärkningar Max 2
Legitimation Bank-ID

Lånet betalas ut till kundens bankkonto efter ungefär en bankdag. Notera att det mot en högre ränta är möjligt att få låna pengar med betalningsanmärkning eller med låg scoring.

Hur betalas lånet tillbaks?

Automatisk återbetalning via bankgiro

Moank lånet

Med Moank lånet går det att få loss pengar eller sänka din månadkostnad på befintliga lån – ett samlingslån. De sköter hela processen. Genom att anslut din arbetsgivare går det att få en av marknadens lägsta räntor för privatlån.

Återbetalningstid 1-15 år
Ränta 3,75 % – 18,95 %
Belopp Från 25 000 kr högst går det att låna 600 000 kr

Moank lån med låg kreditvärdighet

Moank erbjuder även kunder att låna pengar med lägre kreditvärdighet genom att förnya sättet på hur vi lånar pengar. Med kundens bästa som utgångspunkt har Moank arbetat fram en lösning som innebär att vi själva kan förbättra vårt lån.

Moank utgår från varje individs enskilda ekonomiska situation och erbjuder lånelösningar via en personlig digital plånbok.

Alla kunder deltar automatiskt belöningssystemet och den som tar ansvar för sitt lån får poäng som leder till en högre förmånsnivå med lägre ränta, högre kreditgräns och längre amorteringstid. Därför kan Moank även låna ut pengar till kunder som initialt har en lägre kreditvärdighet.

Moank lån med betalningsanmärkning

Hos Moank går det att låna pengar med maximalt två betalningsanmärkningar. Moank intresserar sig mer för framtida betalningsströmmar än hur historien har sett ut.

Det går att låna 25 000 och upp till 600 000 kronor med Moanks kontokredit. Ett lån med betalningsanmärkning är initialt dyrare men det finns goda möjligheter för den som betalar i tid att med tiden få lägre ränta på lån med betalningsanmärkning.

Moank kontokredit

Lånet är flexibelt och det går att när som helst höja summan till beviljat maxbelopp. Om krediten betalas enligt plan öppnar det för sänkt ränta och bättre villkor. Alla uppgifter om beviljad kredit finns i kundkontot som det går att logga in på när som helst. Den som blir beviljad en kredit betalar endast avdragsgill ränta.

Återbetalningstid Flexibel återbetalning
Ränta 9,9 % – 22,9 %
Maxbelopp 50 000 kr
Avgifter Inga

Exempel

Att låna 20 000 kronor i ett år med effektiva årsränta på 24.9% ger en månadsbetalning på 1876 kronor. Total betalas 22 512 kronor tillbaks (1 876 kronor * 12 månader) vilket ger en kreditkostnad på 2 512 kronor.

Goda betalare får sänkt ränta

Den som sköter återbetalningen får via belöningssystemet ”Credification Program” en med tiden sjunkande ränta.

För pålitliga kunder kan räntan sänkas med 10 procentenheter och kreditgränsen höjas till 50 000 kronor.

Moank kontokredit

Moanks drivkraft är att förnya konsumentkreditmarknaden.

Moank – kunden i förarsätet

Många långivare hävdar att de finns där för kunden men erbjuder lösningar som både är krångliga att förstå och dyrare än nödvändigt.

Moanks mål är att låta kunden bestämma själv genom att erbjudas möjligheten att påverka sina personliga villkor.

De vill erbjuda banktjänster som är enkla att förstå och som innebär att deras kunder får en bättre ekonomi än om de lånat pengar någon annanstans.

Moanks har skapat en ny lösning både för att spara och låna pengar snabbt med låg ränta.

Nytänkande design i kombination med det unika belöningssystem Credification Program har lett fram till en helt ny produkt som är tänkt att utmana befintliga banktjänster på allvar.

Kontaktuppgifter Moank

Moank AB är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd av Finansinspektionen.

+46 (0) 8 520 059 55

Östermalmsgatan 87E, 4tr SE-114 59 Stockholm

Moank Facebook

Moank omdömen Trustpilot