Onea lån

Annonsören ej aktiv

Lån från Onea

Onea
ONEA: Pengar vid rätt tillfälle

✓ Flexibla lån med valfri avbetalningstid ✓ 500kr – 30 000kr ✓ Utbetalning 15 minuter till Nordeakonton.


Onea Lånen

Oneas lån finns bara på deras hemsida Onea.se. Där går det att ansöka om lån från 500 kronor upp till 30 000 kronor med valfri återbetalningstid från en till 24 månader.

På sidan finns en räknesnurra där lånebeloppet fylls i och som direkt ger besked om priset. Det är bara att välja det belopp och återbetalningstid som funkar bäst. Onea lånen ges helt utan säkerhet och är av så kallad blankolån typ.

Ansökning och utbetalning är snabb. Kunder som har Nordea får pengarna på kontot inom 15 minuter efter att lånet beviljats (under ordinarie öppettider). För andra banker kan det ta lite längre tid.

Onea använder Instantor för verifiering av identitet, det innebär att det inte är nödvändigt att skicka in kopior på legitimation eller andra dokument.

Villkor Onea

•  Låna ett valfritt belopp på från femhundra och upp till 30.000 kr.
•  Flexibla lån där det går att höja lånebeloppet och förlänga återbetalningstiden utan problem.
•  Det går att betala tillbaks mindre om det är tufft vissa månader .
•  Den som redan har ett onealån kan ansöka om ett högre lån eller skjuta upp förfallodagen.
•  Onea hjälper sina kunder genom att påminna om kommande månadsbetalningar.
•  Det går alltid att betala tillbaks lånet i förtid.

Vem kan låna av Onea?

Onea Flexibla Lån
För att kunna ta ett lån måste du ha ett svenskt personnummer och ha din folkbokföringsadress i Sverige. Det krävs ett svenskt bankkonto och ett mobiltelefonnummer samt givetvis att Onea godkänner krediten.

På Oneas hemsida kan du kontrollera uppgifter om lånet, kommande räkningar, kreditgräns och om det finns möjlighet att höja lånet.

Fler får lån med kreativa kreditanalyser

Onea analyserar information från tusentals ansökningar med både traditionella och nya alternativa metoder. Genom att hela tiden ha dagsfärsk information om låntagarnas beteenden kan fler lån godkännas och personer som annars skulle ha svårt att få lån kan få tillgång till en liten kreditlina.

Integritet

En av företagets prioriteringar är den personliga integriteten. Toppmodern kryptering av hemsidan via https används för att se till att kundernas uppgifter är säkra.

Personliga flexibla lån

Staplas räkningarna på höga? Behöver du pengar tills nästa löning? Ett lån från Onea kan vara lösningen.

Onea är en europeisk långivare som gjort det extremt lätt att få ett litet online lån. Att kvalificera sig och bli godkänd för ett lån är väldigt lätt och i de flesta fall behövs det inte skickas in kopior på några dokument.

Efter godkännande sätts de medel du begärde direkt in på ditt bankkonto. Återbetalning är enkel och flexibel. Skulle några problem uppstå på vägen går det alltid att höja lånet eller sänka månadsbetalningen.

Effektiv ansökningsprocess

Onea har effektiviserat ansökningsprocessen och tagit bort onödiga moment. De använder sig av modern identitetsverifikation via det svenska företaget Instantor AB.

Miljoner kunder över hela Europa vänder sig i dag till 4finance gruppen för att få hjälp med små, oväntade utgifter som ett alternativ till inkasso- och förseningsavgifter på räkningar som måste betalas.

Till skillnad från vanliga banker ser Onea kundens egna förutsättningar och gör kreditbedömningar baserade på egen beprövad erfarenhet av kundernas beteendemönster. Därför kan fler få sin ansökan beviljad och få den hjälp som vi alla ibland behöver för att få hjulen att snurra.

Värderingar

Onea lånar ut pengar när det behövs men bara om lånet inte innebär en för stor belastning på den enskildes ekonomi. Detta synsätt på kundrelationen är grunden för Oneas affärsfilosofi – kunden kommer först.

Information om effektiva räntor och kostnader redovisas öppet och transparent till kunderna.

Eftersom alla avgifter och räntebetalningar förklaras tydligt blir det inga överraskningar för låntagaren. Det förekommer inte några dolda kostnader eller oredovisade avgifter.

Om Onea

Onea.se ingår i 4finance som är en av Europas största koncern för snabblån till konsumenter. De har som motto att låna ut pengar när det behövs – snabbt, enkelt och ansvarsfullt.

De har varit närvarande på marknaden för konsumentkrediter sedan 2008 och är ett marknadsledande företag. Kontoret är öppet sju dagar i veckan.

Oneas moderbolag 4finance följer alltid det regelverk och den lagstiftning som gäller i Sverige och verksamheten är registrerad hos Finansinspektionen. Alla låneärenden handläggs i enlighet med gällande svensk lagstiftning och efter god kreditgivningssed.

Total transparens – full redovisning av avgifter, kostnader och räntebetalningar.
Total ansvarskänsla – skydd av uppgifter, integritet och säkerhet.

Onea verkar för att förstå sina kunders behov och erbjuda ett fungerande alternativ till traditionella banker. De har idag nästan fem miljoner registrerade kunder i 13 länder och beviljat över 10 miljoner lån.

Kundtjänst Onea

Måndag – Fredag: 08:00–21:00
Lördag – Söndag: 10:00–18:00

Identitetsverifikation: Instator AB

Oneas moderbolag: 4Finance