Pengos – ett folkligt minilån med snabb utbetalning har upphört

  • Pengos minilån
  • Ett enkelt lån med snabb utbetalning
  • Pengos har lagt ned verksamheten
  • Hitta alternativa lån här

Pengos finns inte längre. De lade ned verksamheten när de inte fick nytt tillstånd från Finansinspektionen.

Prova Frogtail – de har lån upp till 30 000 kronor (även med betalningsanmärkning).

Så här marknadsfördes Pengos

Med Pengos Minilån lånar du snabbt, enkelt och billigt från 500 – 10 000kr till marknadens attraktivaste avgifter. Det är mycket enkelt att söka ett lån hos Pengos och pengarna betalas ut direkt.

Pengos erbjöd korta krediter för alla behov. Ett minilån kan användas till vad som helst. Det kan vara en oväntad utgift eller en affär som annars inte blivit av.

Det är gratis att ansöka online

Vem kan ansöka?

Alla mellan 20 och 65 år kan ansöka om ett minilån hos Pengos. Du måste ha ett telefonnummer registrerat på ditt namn och vara folkbokförd i Sverige.

Hur mycket kan jag låna?

Pengos lånar ut från 500 till 10 000 kronor.

Hur fort får jag pengarna?

Under kundtjänstens öppettider Måndag – Fredag 08.00-16.00 samt Lördag – Söndag 10.00-16.00 betalas pengarna ut omedelbart. För lån som beviljats utanför kundtjänst öppettid görs utbetalningen på morgonen nästa dag.

Fördelar med att låna av Pengos

Enkel ansökan

Beställ en ansökningskod via SMS och fyll i önskat lånebelopp på hemsidan. Pengarna betalas direkt till bankkontot.

Betalningsanmärkning – inget hinder.

Genom att använda en kreditmodell från ett av Sveriges marknadsledande kreditupplysningsföretag kan lån beviljas även till personer med betalningsanmärkning, låg eller ingen inkomst förutsatt att tillräcklig betalningsförmåga finns.

Avdragsgill ränta

Räntan är avdragsgill vilket innebär att 30 % återfås som skatteåterbäring.

Låga avgifter

Mer om minilån

Minilån är små krediter anpassade för personer som behöver pengar för att göra brådskande betalningar och som inte kan vänta tills nästa löneutbetalning. Ett minilån från Pengos hjälper snabbt och diskret så att du slipper be din familj eller vänner om ett lån.

Du kan ansöka om ett minilån genom att fylla i ett formulär på en långivarens hemsida. Du kan behöva ge personlig information, ditt personnummer, bankkontonummer och sysselsättning detaljer. Om du blir beviljad ett minilån sätts pengar in direkt på ditt bankkonto. Se till att betala tillbaks lånet vid nästa lön så slipper du onödiga extra avgifter.

Pengos_Logo

Om Pengos

Pengos drevs av det Göteborgsbaserade aktiebolaget Adacta Investment Group AB. Pengos är inte längre registrerad hos Finansinspektionen och bedriver inte längre någon verksamhet.