Risicum – Nya kunder lånar räntefritt

Risicum - Räntefritt lånHos Risicum (ett av Sveriges största microlåneföretag) kan du som ny kund enkelt ta ett lån från 500 kronor upp till 4000 kronor räntefritt.

De erbjuder lån från tusen kronor upp till 15 000 kronor med valfri återbetalningstid från 30 till 90 dagar.

De har långa öppettider och ger snabbt svar. Pengar betalas ut inom en timme efter att ansökan har blivit godkänd.

Det går att låna utan säkerhet eller borgensman och det räcker med att vara 18 år fyllda.

Företaget är en seriös aktör som följer de regler och riktlinjer som finns på marknaden.

Fördelar med att låna från Risicum

  • Låna räntefritt upp till 4000 kronor
  • Åldersgräns 18 år
  • Gratis ansökan
  • Enkelt och snabbt att ansöka
  • Utbetalning inom 1 timme
  • Direktöverföring för kunder som har Handelsbanken och Nordea

Utbetalning av lån från Risicum

Måndag-fredag klockan 07.00-21.00, lördag-söndag 08.00-20.00.

Det går att ansöka 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan. Ansökningar som kommit in utanför öppettiderna bearbetas i ankomstordning mån-fre mellan 07.00-21.00 samt lördagar 09.00-17.00.

Räntefritt, gratis lån från Risicum

Letar du efter ett snabbt, räntefritt och helt gratis lån? Risicum menar att deras service är så bra att de erbjuder förstagångskunder att låna pengar helt räntefritt.

Den som behöver ett litet snabblån och inte tidigare vänt sig till Risicum kan få låna upp till 4000 kronor räntefritt. Det är alltså helt riskfritt att prova deras tjänst och det är helt gratis att ansöka.

Ansökningsprocessen hos Risicum är enkel, snabb och säker. De kontaktar inte arbetsgivare och respekterar kunders integritet genom att hålla all information konfidentiell.

Förutsatt att all information lämnas vid ansökan på webbplatsen behandlas en ansökan på några minuter och utbetalning kan ske till bankkonto redan inom en timme.

Risicum har stor erfarenhet av snabblån och förstår att ibland uppstår omständigheter som gör att kunder inte kan betala i tid. Deras kundtjänst är alltid redo att ge den bästa möjliga lösningen för att lösa sådana situationer.

Om du har några frågor innan du lånar från Risicum går det bra att kontakta kundtjänsten för att få hjälp (se kontaktuppgifter nedan).

Risicum - Hur mycket behöver du låna?

Hur fungerar Risicum lån?

Om du får godkänt på ett räntefritt lån på 2000 kronor överförs summan till ditt registrerade bankkonto inom en timme och återbetalas med samma belopp (2000 kronor) inom 30 dagar. Om återbetalningen sker i tid är lånet helt gratis.

Om du är säker på att du kan betala tillbaka ditt lån inom en månad finns det ingen anledning att inte prova Risicums lån. Missbruka inte gratis erbjudandet genom att inte betala i tid, då tillkommer avgifter och lånet blir inte längre kostnadsfritt.

Risicum öppettider & Kundtjänst

Måndag-fredag 07.00-21.00, lördag 09.00-17.00

Telefon: 08-1245 1987

E-post: [email protected]

Adress:
Risicum Capital AB
Frösundaviks allé 15, 4 Tr.
169 70 Solna

 Risicum ingår i finanskoncernen DFC Global Corp