Vivus.se – gratis för nya kunder

19 juni 2024

 

Långuide.se

Vivus har marknadens mest flexibla smålån avsedda för att snabbt lösa en ekonomisk situation.

Vivus är en säker och seriös långivare och på deras hemsida går det att låna från 50kr – 20.000kr från en till 30 dagar.

Pengarna överförs direkt till kontot så fort lånet blivit godkänt. Nya kunder kan låna upp till 6000 kronor räntefritt och utan avgifter .

Vivus är stängt tillsvidare

Hitta en annan långivare här

Fördelar med Vivius

Alla kunder har möjlighet att förlänga lånet med upp till
30 dagar.
Anonymt och diskret svar skärmen inom några minuter. Inga telefonsamtal krävs.

Vem kan ansöka om lån hos Vivus?

Du måste ha fyllt 18 år, vara svensk medborgare samt ha ett svenskt kontonummer. Du behöver inte skicka in några särskilda dokument, allt sköts digitalt, automatiskt och online.

Hur mycket kan jag låna?

Vivus lånar ut 50kr – 14.000 kronor.

Hur fort får jag pengarna?

Om du har Handelsbanken eller Nordea och ansöker inom öppettiderna (Måndag – Fredag 08.00-21.00 samt Lördag – Söndag 10.00-18.00) betalas pengarna ut inom 15 minuter.

För övriga banker betalas lånet ut samma dag om ansökningen inkommit innan klockan 13.00. För lån som beviljats utanför kundtjänst öppettid görs utbetalningen på morgonen nästa dag. Hos Vivus är det lätt att både låna en femhundring och tusen kronor.
Vivus konsumentkredit

Konsumentkredit från Vivus.se

Behöver du pengar? På Vivus webbplats kan du hitta online lån från en femhundring och upp till 20 000 kronor.

Det är bara att dra i reglagen och välja belopp och återbetalningstid och sedan luta sig tillbaks och vänta på ett besked. Väntetiden är mycket kort, ofta inte mer än ett par minuter.

Om du behöver pengar snabbt kan Vivus hjälpa dig. De har gjort ett bra jobb med hemsidan för att göra processen så enkel och snabb som möjligt.
Vivus för den försiktige
Det finns ju tillfällen när vi behöver pengar illa kvickt och då funkar det inte med en långsam och seg sajt som kanske även efter lång väntetid kräver omständliga dokument och krånglar på annat sätt. Från Vivus sida är målsättningen att det ska vara enkelt och smidigt att få loss kontanter.

Alla har inte en perfekt kreditvärdighet. Vivus använder sig inte av UC och har som filosofi att framtida betalningsförmåga väger tyngre än gamla synder. Alla har rätt till en andra chans och de gör sitt bästa för att godkänna lån för så många kunder som möjlighet.

På hemsidan går det att låna exempelvis 10 000 kronor med några knapptryckningar och utan en utdragen ansökningsprocess. Ansökan som du skickar online är säker och givetvis helt kostnadsfri.

Du kan fylla i formuläret när som helst på dagen eller natten precis när du vill och när det passar bäst.

Vad Vivus kan göra

Ett godkänt lån innebär ett snabbt tillskott av kontanter när du behöver det. Med Vivus enkla, transparenta system kan du tillgodose ditt likviditetsbehov snabbare än någonsin tidigare.

Det finns inget pappersarbete inblandat och din ansökan tar vanligtvis bara tre minuter. När den är godkänd, kommer pengarna in på ditt konto inom femton minuter (om du har SHB eller Nordea). För andra banker kan det ta några timmar.

Valfritt kreditbelopp tillgängligt direkt

Våra utgifter kan plötsligt gå upp utan förvarning och det är ibland svårt att förutsäga när vi kan behöva extra pengar. Ibland går det helt enkelt inte att vänta på nästa utbetalning från jobbet.

För att möta behoven av snabba krediter som är tillgängliga omedelbart erbjuder Vivus via sin hemsida ett enkelt sätt att fylla på kassan. Dessa lån är avsedda för särskilda behov när du inte har tid att vänta på lönen.

Denna möjlighet till ett kreditbelopp kan användas när du är i behov av att få pengar för att exempelvis betala några räkningar och saknar pengar i fickan.

De belopp som erbjuds är kortfristiga krediter som är stora nog för att räcka till de flesta utgifter. Krediten kan spela en betydande roll när du behöver betala studiematerial för högskolan, räkningar, hyra, elräkningar och mycket annat.

Du kan även använda pengarna för rena nöjen som en välbehövlig semester eller rent av bara shoppa loss.

Denna tjänst kan användas utan några krav på säkerhet, men kunden måste uppfylla vissa villkor. För att vara kunna använda servicen måste kunden var 18 år och ha ett svenskt personnummer samt ha ett bankkonto i eget namn.

Dessa snabba lån har en kort betalningstid från 7 till 30 dagar. Du kan få pengar upp till 20 000 kronor beroende dina behov och ekonomiska förmåga.

Dessa snabba lån är tillgängliga för alla med det enda kravet att den som ansöker om lån har för avsikt att betala tillbaks lånet till Vivus och kan göra det troligt att så också kommer att ske.

Vivus logga

Om Vivus

Vivus är ett av norra Europas ledande snabblåneföretag med mer än 3 miljoner beviljade lån. Vivus drivs av 4Finance AB.

4Finance