SMS Pengar

19 juni 2024

Smspengar

SMSpengar erbjuder trygga SMS lån (mobillån, webblån) till alla som vill låna pengar snabbt, enkelt och säkert. SMSPengars lånetjänst vilar på tre viktiga fundament; enkelhet, snabbhet och funktionalitet.

Ibland får man en oväntad utgift som man inte planerat för och behöver snabb påfyllning för att lösa situationen.

Genom att ansöka om ett lån på SMSpengars hemsida kan du enkelt och raskt få hjälp med pengar.

📣

“Sms-lån hos Smspengar”

📈 39,8 %
📅 1 – 12 månader
💸 1 000 – 30 000Kr

Villkor

📨 Årsinkomst: 50 000 Kr
👛 Start: 280 Kr Avi: 45 Kr
Accepterar anmärkning: Nej
🔍 Upplysning via: Creditsafe
🎂 Ålder: 18 år

Utbetalning

🏧 Direktutbetalningar 24/7

Vanlig kredit

📈 39,8 %
💸 15 000 Kr

Fördelar

Direktutbetalningar 24/7
Besked direkt helt utan UC
Som ett kreditkort i din mobil

➔ SMSPengar

Vanlig kreditsituation:
Lånexempel (2021-01-04):
En kontokredit utnyttjad om 15 000 kr till 39.8 % rörlig ränta som återbetalas på 12 avbetalningar på 1 787 kr i snitt, 280 kr i uppläggningsavgift, 45 kr i månads/aviavgift och 95 kr i uttagsavgift ger en effektiv ränta på totalt 58,91 %. Totalt att återbetala 21 430 kr
SMSPengar

Vem kan ansöka hos SMS Pengar ?

För att få låna hos SMS pengar räcker det att vara myndig (18år).

Observera att du måste ansöka från ett telefonnummer som är registrerat i ditt eget namn.

Du kan inte ansöka från ett hemligt telefonnummer.

Hur mycket kan jag låna?

Nya kunder kan låna 1000 eller 200o kr. För att få låna mer måste man ha betalat tillbaks tidigare lån till SMSpengar.

Hur fort betalar SMS pengar ut?

Lån som beviljats innan klockan 13.00 helgfri vardag utbetalas senast 17.00 samma dag. Lån som beviljats efter klockan 13.00 betalas ut senast 09.30 nästa vardag.

Fördelar med att låna av SMSPengar

När du lånar från SMS pengar kan du vara säker på att de behandlar din ansökan diskret och att ingen får reda på att du tagit ett SMS lån.

Öppet dygnet runt

SMSpengar tar 2022 emot ansökningar dygnet runt. Utbetalning av pengar görs dock bara under kundtjänstens öppettider.

Varför ska jag ta ett smslån?

En smslån är en snabb och enkel lösning på kontantbrist. Många svenskar lever från lön till lön och har helt enkelt inte besparingar att ta av när behov uppstår.

Ett sms lån är praktiskt när man står inför en plötslig oväntad utgift som en dyr bilreparation eller annan nödsituation.

För att snabblån ska fungera som en bra lösning gäller det att till att endast använda dem som en tillfällig kortsiktig lösning och aldrig låna till mer än vad som behövs.

När det gäller akuta utgifter behöver vi ofta fatta finansiella beslut mycket snabbt och att göra ett välgrundat beslut är viktigt.

Överväg varje aspekt av lånet. Kommer du att kunna betala tillbaka det i tid? Och viktigast i det här fallet, hur snabbt behöver du kontanter?

Hur fungerar lån från sms pengar?

Lån från SMS Pengar är flexibla lån som godkänns och betalas ut. Detta i motsats till många typer av traditionella lån där godkännande och processen för utbetalning tar många dagar.

Tillgång till kontanter med hjälp av snabba lån har en uppenbar fördel när det gäller finansiella nödlägen. Det är kort väntetid mellan den tidpunkt när du inser att du behöver pengar och när du får dem, om det godkänns. Med ett lån från SMS Pengar kan kunder få pengar samma dag.

Överföring till Danskebank. Handelsbanken och Nordea sker direkt.

När är det okej med ett smslån?

Smslån bör endast användas för brådskande och nödvändiga utgifter.

Dessa kan omfatta akuta räkningar och kritiska betalningar — vad dessa kostnader har gemensamt är är att det är helt nödvändigt att de betalas omgående. Om du upptäcker att du inte har tillräcklig besparingar och det är för långt till nästa löning kan kan ett snabbt smslån vara en okej lösning för att lösa kortsiktiga finansiella svårigheter.

Om SMSpengar

SMSpengar.se drivs av SMSpengar Norden AB, ett svenskt aktiebolag som erbjuder små, snabba och enkla lån till privatpersoner. SMSpengar är registrerat som kreditmarknadsföretag hos Finansinspektionen.

Kundtjänst SMS Pengar

Telefon:  018 71 00 02

E-Post: [email protected]