Svea Ekonomi – Privatlån, samlingslån, hopbakslån, bolån

Svea Ekonomi

SVEA: Amorteringsfritt upp till 12 månader

✓ Privatlån från 2000 – 400 000 kronor ✓ Bolån upp till 7,5 miljoner ✓ Enkel ansökan

✓ Betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder


Samla lån - Svea Ekonomi

Svea Ekonomi erbjuder lån till privatpersoner från 2 000 upp till 400 000 kr utan säkerhet. Lånet kan till exempel användas till oförutsedda utgifter eller för att samla dyra smålån och krediter i ett bättre och billigare hopbakslån.

Det är enkelt att ansöka direkt på Sveas hemsida och pengarna sätts in på kontot några dagar efter att lånet blivit beviljat.

Det är enkelt att ha överblick över lånet och se aktuell skuld, gjorda avbetalningar och övrig information genom att logga in på hemsidan under ”Mina Sidor”.

En anmärkning behöver inte vara ett hinder för att få ett lån beviljat.

Konsumentlånet – snabbt och smidigt alternativ till banken

Svea Ekonomi Bolån

Bolån kan sökas av alla som har en inkomst över 120 000 kronor om året.

Med en medsökande ökar chansen.

Betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder.

Krav för att få låna från Svea Ekonomi

  • 20 år
  • Fast inkomst av tjänst eller pension på lägst 120 000 kr
  • Ha pengar ”kvar att leva på” efter lånekostnaden
  • För belopp över 200 000 kr krävs medlåntagare
  • Årsinkomst medlåntagare lägst 90 000 kr
  • Skriven i Sverige sedan 3 år

Lån med betalningsanmärkning

Lån med betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder för att få ett lån. Oavsett om du behöver renovera hemma eller vill samla dyra smålån och krediter kan Svea Ekonomi ställa upp och hjälpa till.

Det är svårt (nästan omöjligt)) att få lån den vanliga banken för den som har en dålig kreditvärdighet till följd av en eller flera betalningsanmärkningar. Hos Svea Ekonomi behöver inte det vara ett problem.

Om du har fast inkomst görs en bedömning av nuvarande och framtida betalningsförmåga.

Om andra låntagare har sagt nej, prova Svea Ekonomi.

12 månader amorteringsfritt

Hos Svea Ekonomi går det att få en amorteringsfri period på upp till 12 månader. Det innebär att låntagaren under en period enbart betalar ränta på ditt lån. När den amorteringsfria tiden löpt ut aviseras ränta och amortering enligt lånevillkoren.

Saneringslån / Hopbakslån

Den som sitter fast i en skuldfälla kan genom Svea Ekonomi få hjälp att ta sig ur den onda cirkeln. Den som har skulder hos kronofogdemyndigheten, flera betalningsanmärkningar problem med inkasso skulder kan vända sig till Svea för att få hjälp med att samla alla lån till ett enda och i ett slag förbättra sin ekonomiska situation.

Svea Ekonomi tar hand om kontakten med alla fordringsägare, löser skulderna, fixar ett hopbakslån och hjälper kunden till en nystart.

Om Svea Ekonomi

Svea Ekonom bildades 1987 och är en europeisk finanskoncern med verksamhet i Skandinavien, Schweiz, Baltikum, Nederländerna, Österrike och Tyskland. De erbjuder administrativa och finansiella lösningar företag samt in- och utlåning till privatpersoner.

Koncernens vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa genom att med personlig service erbjuda effektiva och kundanpassade finansiella tjänster. Ledorden i verksamheten är; Engagemang, Kompetens och Handlingskraft.

Kontaktuppgifter

Svea Ekonomi AB

Evenemangsgatan 31

SE-169 81 Solna

Telefon: 08 735 90 00

Närstående företag

Payson

Svea Inkasso