Goodcash snabblån med betalningsanmärkning

21 maj 2024

Goodcash

GOODCASH: Lån utan säkerhet upp till 50 000kr

Låna 5000 kronorlåna 50 000 kronor ✓ Betalningsanmärkning  inget hinder.

Maximalt 9 st betalningsanmärkningar

Goodcash snabblån finns möjlighet att låna 5 000 kronor upp till 50 000 kronor har inga övriga kostnader som t.ex. årsavgift eller uppläggningsavgift.

Du betalar endast ränta under tiden du har lånet. De erbjuder generösa villkor och räntan ligger under gränsen för högkostnadskrediter. Goodcash är ett billigare snabblån även för den som har en betalningsanmärkning.

Räntan drar du av i din deklaration och du kan när som helst välja att betala tillbaka lånet utan extra kostnader.

Fördelar med Goodcash snabblån

  • Betala tillbaks hela skulden när som helst
  • Betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas
  • Lätt att utöka lån
  • Inga papper behövs – signera med Bank ID
  • Utbetalning dagen efter

📣 “Låna trots betalningsanmärkning”
📈 25,74 %
📅 1 – 8 år
💸 1 000 – 50 000 Kr
Villkor
📨 Inget inkomstkrav
👛 Inga avgifter
Accepterar anmärkning: Ja
🔍 Upplysning via: Bisnode
🎂 Ålder: 20 år

Utbetalning

🏧 Normalt tar det en till två bankdagar
Vanlig kredit
📈 25.74 %
💸 30 000 Kr
Fördelar
Inga uppstartsavgifter
Inga årsavgifter
Du kan lösa ut lånet tidigare

➔ GoodCash

Vanlig kreditsituation:
Om du lånar 30 000 kronor med en återbetalningstid om 60 månader och följer avtalad plan kommer den effektiva årsräntan att uppgå till 29,00 % och den nominella fasta årsräntan till 25,74 %. Månadskostnaden kommer att vara 894 kronor och du kommer totalt att ha betalat 53.640 kronor (d.v.s. 749 kronor x 60 månader) när lånet är återbetalat. Detta innebär att kostnaden för krediten blir 23 640 kronor.
GoodCash

Vad har Goodcash för villkor?

  • Minst 20 år (detta år)
  • Högst 62 år
  • Ingen skuld hos kronofogden (anmärkningar kan vara okej)
  • Svenskt personnummer
  • Ej föremål för skuldsanering

Vem kan låna pengar från Goodcash ?

Goodcash ser till kundens framtida betalningsförmåga och därför behöver en betalningsanmärkning inte innebära ett avslag på en ansökan om lån. Hos vanliga banker är det nästan omöjligt att få låna pengar direkt för den som gjort ett litet misstag som att inte betala en parkeringsböter i tid.

Trots att alla skulder är betalda ligger en anmärkning kvar i mer än tre år. Det är tuffa villkor och ofta alldeles för hårt.

Alla kan missa en betalning eller hamna i en ekonomisk knipa. Den här långivaren ser till helheten och väger in alla faktorer. Om du har tillgång till en Internetuppkoppling är det lätt att söka ett Goodcash snabblån. Du behöver inte skriva ut några papper utan signerar lånet digitalt med Bank ID, en tjänst du får hos din vanliga bank utan kostnad.

Goodcash

Goodcash lån med betalningsanmärkning

Att få ett lån trots betalningsanmärkning har tidigare varit nästintill omöjligt. Straffet för att slarva med en räkning är hårt, en anmärkning ligger kvar i tre år och om det dyker upp på en kreditupplysning åker ansökan i papperskorgen hos de flesta långivare.

Men det finns många godtagbara förklaringar till att en räkning inte blev betald i tid. Flytt till ny adress, sjukdom eller utlandsresor är några anledningar.

Trots att skulden är betald och det inte finns något skuldsaldo hos kronofogden blir det dock nobben hos banken. Goodcash är specialiserad på mindre privatlån från 5000 kronor till 30 000 kronor. De gör en individuell bedömning av varje ansökan och kan bevilja lån även till den som har en prick hos fogden.

Den som fyllt 20 år kan göra en kostnadsfri ansökan om ett lån med lägre maxränta än liknande lånelösningar. Ett lån utan säkerhet (blankolån) baseras på låntagarens kreditvärdighet istället för någon typ av säkerheter. Eftersom denna typ av lån innebär en större risk för långivaren har de högre räntor än lån mot säkerhet som bolån eller billån som är lån med låg ränta.

Risken med att låna ut pengar till personer som bevisligen slarvat med sin privatekonomi är hög. Räntan är hög eftersom de som betalar tillbaks sina lån även indirekt betalar för de som smiter ifrån sitt ansvar.

Ett lån med betalningsanmärkning är aldrig lika bra som vanliga banklån men det går trots det att hitta bättre alternativ än dyra sms lån eller lån från pantbanken.

Goodcash lån med låg kreditvärdighet

Goodcash kan erbjuda lån till personer med svag kreditvärdighet eftersom de baserar sin kreditbedömning på framtida betalningsförmåga. Det finns några långivare som erbjuder särskilt utformade lån för personer med dålig kredit historia men många är onödigt dyra.

För den som behöver låna pengar snabbt trots svag kreditvärdighet till följd av en eller flera betalningsanmärkningar är det viktigt att förstå att lånealternativen är begränsade. Det finns inga billiga lån men det däremot lån med villkor som är acceptabla. Det gäller alltså att välja det bästa alternativet och Goodcash är ett av dem.

Goodcash Mikrolån

Hos Goodcash går det minst att låna 5000 kronor. Det är ett belopp som faller inom kategorin Mikrolån. Ett mikrolån är ett annat namn på snabblån.

Till skillnad från många andra snabblån är Goodcash lån inte en högkostnadskredit. Ett mikrolån hos Goodcash är billigare än lån hos många snabblåneföretag.

Mikrolån är krediter på mindre belopp. Hos Goodcash behöver det inte vara dyrt att få ett mikrolån.

Goodcash bank ID

Hos Goodcash använder kunden BankID för att digitalt signera lånet.

Det gör att handläggningen går mycket då det inte behövs någon korrespondens med pappersdokument som skickas fram och tillbaks via posten.

Goodcash erbjuder marknadsmässiga räntor utan kostsamma avgifter och är måna o m sina kunder.

De har som ambition att lämna besked så fort som möjligt och så fort lånet är godkänt med e-legitimation sker utbetalningen till bankkontot utan dröjsmål.

BankID är det vanligaste digitala legitimationssättet och används av alla svenska Internetbanker och Myndigheter som CSN och Försäkringskassan.

Att ansöka om ett lån med hjälp av bank-id är snabbt, enkelt och tryggt.

BankID går enkelt att beställa gratis hos den ordinarie banken.

Om du inte redan har en e-legitimation är det bara att besöka den egna bankens hemsida och ladda ner den.

Om Goodcash

Goodcash är en långivare som skiljer sig från traditionella låneinstitut genom att de ser till varje individs egna möjligheter att i framtiden kunna betala tillbaks lånet.

Istället för att bara titta på låntagarens historik med eventuella betalningsanmärkningar eller annat negativt ser Goodcash kundens framtida potentiella betalningsförmåga.

Kundservice Goodcash

Telefon: 031 – 755 41 00

Goodcash är bifirma till ett av Sveriges ledande finansbolag Prioritet Finans AB.

Goodcash Prioritet Finans

Riksbanken förklarar räntor och inflation

Frågor och svar

Hur mycket går det att låna hos Goodcash?

Det högsta lånebeloppet är just nu 50 000 kronor

Vad har Goodcash för återbetalningstid?

Återbetalningstiden är lägst ett år och högst 8 år.

Har Goodcash avgifter?

Nej, de har inga inga uppstartsavgifter eller årsavgifter.

Är Goodcash bättre än smslån?

Ja, de har lägre ränta och bättre villkor än andra snabblån (enligt egen uppgift).

Använder Goodcash bank-id?

Ja, du kan ansöka med bank-id och underteckna lånet helt digitalt.

Går det att låna hos Goodcash med betalningsanmärkning?

Ja, Goodcash accepterar även kunder med betalningsanmärkning.