Lendo – Fristående låneförmedling

jamfor_lendo

Lendo är låneförmedlaren som specialiserat sig på privatlån och att omförhandla befintliga lån.

Privatlån är det samma som ett blancolån – ett lån som ges utan säkerhet.

När du vänder dig till Lendo fyller du i vilket belopp du önskar låna i formuläret på hemsidan.

Lendo kontaktar sedan alla banker och långivare som de samarbetar med och låter kreditgivarna konkurrera om att få låna ut pengar till dig – den som bjuder lägst ränta vinner!

Genom att låta Lendos lånespecialister förhandla åt dig sparar du tid och får kostnadsfri professionell expertis på din sida.

Lendos låneexperter presenterar ditt lån på det mest fördelaktiga viset så att du får marknadens bästa villkor och lägst ränta på ditt lån.

Lendo är fristående från långivare och banker och fungerar som en marknadsplats för lån där den som bjuder lägst ränta får låna ut pengar till Lendos kunder.

Lendo undersöker vilka villkor som kan ges hos alla banker och långivare och granskar sedan samtliga offerter som inkommit så att du sedan kan välja det erbjudande som passar dig bäst.

Specialisten på låneförmedling

frihet

Lendo erbjuder långivare en transparent marknadsplats där alla konkurrenternas erbjudanden kan ses och matchas med ett lika bra eller bättre bud.

Detta skapar en stark konkurrenssituation mellan långivarna vilket innebär lägre räntor och bättre villkor för Lendos kunder.

Eftersom Lendo har avtal med alla större långivare innebär den här arbetsmetoden många fördelar.

Sannolikheten att Lendo kan sänka lånekostnaden för sina kunder är så hög att 300kr utgår i ersättning om de inte skulle lyckas.

Lendo är specialiserade på att para ihop den sökandes låneprofil med rätt långivare vilket sparar både tid och inte minst pengar.

Unik upplysningslösning

Genom ett unikt samarbete med UC (Upplysningscentralen) får alla långivare tillgång till samma kreditupplysning. Att ha många förfrågningar kan påverka kreditvärdigheten negativt.

Genom att vända sig till Lendo behövs det bara en kreditupplysning.

Det innebar att det bara registreras en fråga i registret och att det inte skickas hem omfrågandekopia från många olika banker och kreditinstitut.

Du kan vända dig till Lendo om du behöver;

Låna pengar

Lendo hjälper dig personligen att hitta rätt lån utifrån ditt lånebehov. Efter godkänd kreditprövning har du pengarna från lånet utbetalt inom några dagar.

Lösa dyra lån

Det lönar sig oftast att samla lån hos en långivare. Om du har många små lån finns det mycket pengar att spara på att ta ett större lån och använda pengarna till att lösa de gamla lånen.

Omförhandla lån

Tycker du att räntan på ditt befintliga lån är för hög men drar dig för att själv ta upp saken med din långivare kan Lendo hjälpa dig genom att sköta förhandlingen åt dig så att du får ett nytt lån med bättre villkor och lägre kostnader.

Fördelar med att låta Lendo göra jobbet

Endast en kreditupplysning för erbjudanden från många långivare

Låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet

Pengarna kan användas till vad som helst

Grundkrav för att låna pengar från Lendo

•    Fast inkomst av tjänst eller pension

•    Inga betalningsanmärkningar vid lån över 30 000 kr

•    Med en medsökande ökar chansen att bli beviljad ett lån

lendo

Nyheter om Lendo

Schibstedt köper Lendo

Sociala Media

Lendos Facebooksida