Låneerbjudanden – aktuella erbjudanden

LåneerbjudandenLåneerbjudanden med de senaste erbjudandena om lån. Oavsett om du vill låna pengar för att en dröm ska kunna förverkligas, låna till en investering eller behöver snabba kontanter för att ta dig ur ett ekonomiskt trångmål hittar Långuide.se kreditgivare som ställer upp.

Vi kan leta fram personliga lån från svenska långivare skräddarsydda efter dina behov och förutsättningar. Fyll i formuläret och kryssa för de uppgifter som stämmer in på din situation så tar vi direkt fram aktuella låneerbjudanden med ansökningsformulär på nätet och svar direkt på skärmen.

500 - 500000
Kryssa i den här rutan om du har en anmärkning hos kronofogden
Kryssa i om du är under 21 år
Kryssa i om du bara vill se långivare som inte tar en upplysning från UC
Kryssa i om du tjänar mindre än 100 000 kronor om året
Fyll i din email om du vill få information om lån

Förutom om du vill använda lånet till att betala dyra krediter (vilket ger pluspoäng) frågar inte långivaren vad pengarna ska användas till. Du är fri att använda dem till precis vad som helst.

Så fort lånet har godkänts påbörjas utbetalningen och om ansökan skrivits under med e-legitimation kan ett lån med bankid betalas ut redan samma dag.

Ett litet smslån betalas ofta ut samma dag och det går att få utbetalning till Swedbank eller pengarna överförda till Nordea hos vissa långivare redan inom 15 minuter.

På marknaden för privatlån finns det många låneerbjudanden med varierande återbetalningstid och villkor med stora lån för individer med stabil privatekonomi mindre lån för låntagare med låg kreditpoäng.

Om du inte har tillgång till kontanta medel att göra ett inköp eller betala en skuld på egen hand finns det alltid någon långivare som kan sträcka ut en hjälpande hand (med kontanter) för konsumenter med olika ekonomiska situationer.

Att betala tillbaks dyra och dåliga lån med ett nytt och billigare är en bra lösning som i ett slag förbättrar privatekonomin och ger mer över i plånboken.

Den som fastnat i en rävsax med ett dyrt kreditkort vars skuld rullar över från månad till månad kan direkt förbättra läget med ett bättre lån med låg ränta och bra villkor. Privatlån kan användas till att finansiera en renovering, till att köpa en bil eller för att täcka oväntade utgifter.

Kriterier för bra låneerbjudanden

 • Låg ränta med få eller inga avgifter
 • Avsevärt lägre kostnad än ett kreditkort
 • Kan användas för att finansiera alla behov
 • Lätt och enkel ansökan
 • Snabb och smidig utbetalning

Bra låneerbjudandeDet är skillnad på lån och lån och på Långuide.se sorterar vi bort dåliga lån och hjälper istället våra användare att hitta en bra långivare som ordnar fram de pengar som behövs för att genomföra dina planer eller få dig tillbaka på rätt spår.

En kreditupplysning reflekterar inte alltid en individs trovärdighet.

Vi är mer än bara vår kredithistoria vilket många av de nyare kreditmarknadsföretagen har insett.

De fäster mindre vikt på historien, prövar lån utan att ta uc och baserar istället kreditbeslut på en bedömning av kundens framtida betalningsförmåga.

Lån kommer i en mängd olika former (typer), storlekar (lånebelopp) och priser (räntor och andra kostnader). Från kortsiktiga snabblån för oväntade nödsituationer till bil och båtlån med längre betalningsplaner.

Det finns långivare som erbjuder speciallån för alla sorters tillgångsköp och företag som erbjuder stödlån för nästan varje finansiell situation som vi kan hamna i.

Ett bra erbjudande om lån kan användas för att samla ihop och betala tillbaks räkningar och dyra krediter i en klump, hantera krissituationer, finansiera inköp eller användas för husrenoveringar.

För företag stora som små finns det företagslån som kan användas som rörelsekapital eller för att expandera verksamheten. Oavsett syfte fungerar det på samma sätt att hitta ett lån på vår webbplats.

 • Fyll i lånebelopp
 • Studera aktuella erbjudanden
 • Besök en långivare

Fördelar med låneerbjudanden på internet

 • Lån ges utan säkerhet
 • Konsumenterna får sina pengar snabbt

Nackdelar med vissa erbjudanden

 • Lockande erbjudande om lån i syfte att kassera in en ansökningsavgift
 • Räntor som bara är aktuella för den som inte har något lånebehov
 • Erbjudandet gäller endast viss kundkategori

Den som tittar sig omkring efter ett lån märker snart att det är en djungel med olika erbjudanden. Många lånemäklare och kreditmarknadsföretag siktar in sig på ett segment av kreditmarknaden och anpassar sina förslag till dessa kunder och deras omständigheter.

Det kan därför vara knepigt att hitta rätt. Genom vårt låneformulär gör vi det enkelt för dig att sortera fram de erbjudanden som kan vara aktuella för just din situation.

Erbjudande – lån utan säkerhet

Blankolån kan beviljas utan säkerhet på belopp från några tusen kronor upp till en halv miljon kronor. Billiga privatlån handlar om mer än bara en låg ränta. Du kan skräddarsy det belopp som du lånar och återbetalningstiden, så att månadsbetalningarna hamnar på en bra nivå.

Peer to peer lån

Peer to peer lån är lån mellan privatpersoner som vill låna pengar och de som vill tjäna pengar på sitt sparande genom att låna ut pengar till andra.

Med ett p2p lån är det låntagaren själv som sätter ihop ett erbjudande. Det fungerar ungefär på samma sätt som att annonsera på blocket.

Dessa lån spridas mellan många långivare. Ett lån på till exempel 200 000 kronorkan finansieras av många olika personer. I teorin går det att få bättre ränta på ett p2p lån eftersom det inte finns någon mellanhand som tjänar pengar på transaktionen men utöver det så fungerar principen för risk och därmed räntenivå på samma sätt.

En låntagare med lägre kreditbetyg får betala en högre ränta och det går inte att låna pengar med betalningsanmärkningar via ett person-till-person lån.

Loffes låneformulär – Snabbt, enkelt och bekvämt

Slipp att granska erbjudanden om lånDen svenska lånedjungeln är enorm och floran av låneerbjudanden är i ständig tillväxt. Om du behöver ett snabbt lån vill du kanske inte plöja igenom alla webbplatser för lån och plöja igenom och jämföra lånevillkor.

En värre är det att börja skicka in ansökningar till höger och vänster utan att veta på förhand om du är kvalificerad för ett lån eller inte.

Dessutom finns det tyvärr en del blufflångivare som sällan beviljar lån utan istället har som ”affärsidé” att tjäna pengar på höga ansökningsavgifter.

Långuide.se sorterar bort oseriösa långivare

Detta är några anledningar till att vi har försökt att effektivisera ansökningsprocessen så att det tar mindre tid att hitta det perfekta lånet än att koka en kopp kaffe.

Det krävs ingen personlig information för att använda formuläret utan det räcker med några grundläggande uppgifter om lånebelopp, ålder, inkomst och eventuella betalningsanmärkningar. Med ett klick matchas uppgifterna med passande långivare och det är bara att skicka in en ansökan.

Information om erbjudandets villkor lämnas direkt på skärmen med uppgifter om priser och eventuella avgifter innan lånet accepteras.

Hos många företag går det att låna med bankid och skriva under med digital signatur eller så skickas ett låneavtal hem i brevlådan. Det viktiga är att du som kund har kontroll, från start till mål – om du inte gillar vad du ser, behöver du inte fortsätta.

Gäller erbjudandena om billiga lån även för mig?

Är du osäker på om du verkligen kommer att bli beviljad ett weblån? Du kanske blir förvånad men klen kreditvärdighet innebär inte automatisk utgallring. Alla lån är inte skapade lika och vissa lån är till och med anpassade för personer med sämre ekonomiska förutsättningar.

Hjälp med snabb finansiering

snabba lån förslagBehöver du pengar nu? Nödsituationer kan hända vem som helst och slumpmässiga händelser är tyvärr inte alltid jämnt fördelade över tid.

En olycka kommer sällan ensam och ibland blir det bara för mycket.

Om du behöver pengar men du inte har tid att sätta dig in i alla låneerbjudanden som finns kan du med fördel använda låneformuläret ovan för att sortera fram intressanta förslag på lån.

Slutligen, tveka inte att ställa frågor. Du kan när som helst ta kontakt med långivaren via chatt eller telefon om du är det minsta osäker på hur det fungerar.

Utökad information om låneerbjudanden

Illinois University: Analys av lånejämförelser

Iowa State University: Återbetalningsplaner för lån