Nya lån – Lättast blancolån och snabblån

-+=

4 december 2022

Nya lån

Lättast nya lån 2022 är enkla att ansöka och har hög beviljandegrad. Det finns en stor efterfrågan på lätta lånelösningar som ger tillgång till kontanter utan dröjsmål. Allt för många saknar ett eget buffertsparande och hamnar därför i en knepig sits när det dyker upp oväntade utgifter. Andra orsaker till att det finns ett behov av lån som är lättare att få är att kortkrediten är maximalt utnyttjad eller att det inte går att få låna pengar med låg kreditvärdighet hos banken.

Lättast nya lån december 2022

Ett nytt lån som är lätt att få kan hjälpa till att täcka oväntade utgifter fram till lönen. Det kan vara helt livsavgörande att betala till exempel hyresräkningen i tid och ett därför behöver vi möjligheten att få ett lätt lån när pengarna inte går att få fram någon annanstans. De är dock inte det bästa alternativet för icke-nödvändiga utgifter, som att köpa en ny iPhone eller gå ut och roa sig med kompisgänget. födelsedagspresent i sista minuten. Dessa lån är utformade för konsumenter med låg kreditvärdighet och har högre räntor, vilket gör dem till ett dyrare alternativ.

Nya blancolån 2022

 
📣 "Trygga och förmånliga lån"
📈 från 3 %
📅 1 - 20 år
💸 5 000 - 600 000 Kr
Villkor
📨 Årsinkomst: 120 000 Kr
👛 Inga avgifter
Accepterar anmärkning: Ja
Lån utan UC: Nej
🎂 Ålder: 18 år
Utbetalning
🏧 Beror på vald långivare
➔ Ekonomen
Ekonomen
 
📣 "Trygga och förmånliga lån"
📈 2.95 % - 8.95 %
📅 2 - 15 år
💸 50 000 - 500 000 Kr
Villkor
📨 Årsinkomst: 250 000 Kr
👛 Inga avgifter
Accepterar anmärkning: Nej
Lån utan UC: Nej
🎂 Ålder: 18 år
Utbetalning
🏧 Direkt utbetalning till servicekontot i Lån & Spar Bank
➔ Lånochspar
Lånochspar
"För alla tillfällen och behov"
📈 Från 5.79 %
📅 2 - 15 år
💸 10 - 400 000 kr
Lån Svea Ekonomi
Lån Svea Ekonomi
"Hur mycket får jag låna?"
📈 4.99 % - 22.99 %
📅 1 - 15 år
💸 5 - 600 000 kr
Lån Bank Norwegian
Lån  Banknorwegian
"Flexibilitet när du behöver det"
📈 4.9 % - 19.9 %
📅 1 - 12 år
💸 10 - 500 000 kr
Lån Komplett Bank
Lån Komplett Bank

Nya snabblån 2022

"Lätt att låna med borgensman"
📈 26.5 %
📅 2 - 8 år
Banky
Banky
"Låna gratis i 14 dagar"
📈 25.74 %
📅 5 - 24 månader
💸 3000 - 25 000 kr
Loanstep
Loanstep
"Hur mycket vill du låna?"
📈 25.74 %
📅 1 - 8 år
💸 10000 - 50000 kr
Goodcash
Goodcash
"Hur mycket vill du låna?"
📈 39 % (årsränta)
📅 1 - 6 månader
💸 1 000 - 10 000 kr
Nätlån
Nätlån
"Mer än pengar till alla"
📈 3 % / månad
📅 4 - 46 månader
Ferratum
Ferratum lån

Har du råd med ett lätt lån?

Även om du är i desperat behov av extra pengar kanske du inte har råd med lånebetalningarna på grund av de höga räntor som dessa långivare som är specialiserade på högriskkunder tar ut. Om inte lånet betalas tillbaks så snart det är möjligt kan räntan lätt sticka iväg med flera tusen kronor för ett litet lån, vilket gör att du lätt hamnar i en situation där du betalar tillbaka mycket mer pengar än du faktiskt har lånat. Om du inte har en stadig inkomstkälla och oroar dig för att ha råd med månadsbetalningarna, tänk två gånger innan du lånar. Lika lätt som det är att få lika lätt kommer hamnar du snart i en ännu värre situation vilket kan dra ner din kreditpoäng om du inte gör betalningar i tid.

Lätta lån gör att fler kan låna pengar 2022

Lättare lån har länge efterfrågats av svenska låntagare. Det ska vara lika enkelt att få ett lån med låg ränta 2022 som att betala tillbaks lånen. Därför ska långivaren inte ta några avgifter för att lösa lånet i förtid och göra det möjligt att betala tillbaks tidigare än vad som var avtalat.

Det är också en bra idé att betala av lätta lån tidigt för att stoppa räntan (det går nästan alltid att lösa en tid i förväg utan extra kostnad). Dessa åtgärder kan bidra till att förbättra din kreditpoäng och öppna dörren för bättre möjligheter och lägre räntor i framtiden.

Det enkla lånet

Se kvalifikationskriterierna innan du fyller i formuläret och klickar in låneansökan online. Se till att du kvalificerar dig och samlar in den information du behöver lämna till långivaren. Det går att beställa en gratis kreditrapport från kreditupplysningsföretagen för att se var du står. Om din kreditvärdighet inte är i ordning kan du ha problem med att bli godkänd för snabba kontantlån. De flesta dåliga kreditgivare ber om personuppgifter, inkomstbevis och granskar tidigare ansökta och beviljade krediter.

Hitta den enklaste lösningen

Snabba och enkla kontantlån finns över hela webben. Det betyder dock inte att du ska välja den första långivaren du hittar. Jämför istället erbjudanden från flera långivare innan du väljer det alternativ som bäst passar dina behov. Sikta på långivare med konkurrenskraftiga räntor och minimala avgifter.

Ansök om enkelt lån online 24/7

Det finns även konventionella låneinstitut som hävdar att de har enkla och lätta lån. De har dock mycket strängare kriterier för låntagare. Lyckligtvis hjälper ansökan online via de kanaler vi rekommenderar här på Långuide.se dig att spara tid och öka dina chanser att kvalificera dig för ett snabbt lån eftersom våra partnerlångivare är mer överseende.

Varför snabba och enkla lån blivit så populära

Det finns många anledningar till varför kontantbundna konsumenter med trasslig privatekonomi vänder sig till specialistlångivare för att lösa sina ekonomiska problem. Ett litet lån kan utan krångel sökas och beviljas med några knapptryckningar i mobilen.   Sådana snabba kontantlösningar är tillgängliga online med en mjuk kreditkontroll och passar därför alla oavsett situation. Det behövs inget krångligt pappersarbete. De kanaler som erbjuder bäst snabblån behöver inte ett berg av papper för att godkänna dig för ett snabbt och enkelt lån.

Ansökan med få frågor

Du kan slutföra en ansökan utan många frågor från din dator eller mobila enhet på bara några minuter.

Beslut utan dröjsmål

Ofta kommer långivaren att granska lånebegäran och komma tillbaka med ett beslut på några minuter.

Mjuk kreditkontroll

Vissa långivare hävdar att de tillhandahåller snabba, enkla lån utan kreditkontroll. Men i verkligheten kommer varje långivare att genomföra en mjuk kreditkontroll innan de fattar beslutet. Den goda nyheten är att mjuka kreditkontroller inte påverkar din kreditpoäng. Detta eftersom de inte registrera hos något kreditupplysningsföretag. En mjuk kreditkontroll innebär att långivaren gör en diskret eller osynlig insamling av de uppgifter lagen kräver för att göra det troligt att kunden kan klara av krediten.

Svar samma dag

Om du ansöker om ett snabbt och enkelt lån kan du bli godkänd samma dag. Många långivare sätter in pengarna inom 15 minuter medan vissa företag tar mellan 24 och 48 timmar att utfärda ett lån och sätta in pengarna på låntagarens bankkonto.

24/7 åtkomst

Du kan ansöka om ett enkelt onlinelån när som helst på dagen eller natten. Det är mycket bekvämare än att söka lån hos konventionella låneinstitut som inte arbetar på kvällstid eller på helger och helgdagar. Det är viktigt att förstå hur snabbt och enkelt lönedagslån online fungerar innan du ansöker. Dessa låneprodukter är inte riskfria, och du bör läsa det finstilta innan du accepterar ett låneerbjudande och tar emot kontanterna på ditt bankkonto. Viktigast av allt, bekräfta att du kan göra betalningar i tid för att förhindra nedgradering av din kreditpoäng och övergripande ekonomiska status.

Långivare med lättast nya lån 2021

Hur lätt det är att få lån är en individuell bedömning. Allt beror på din befintliga situation, men du ska inte ge upp för det. Det finns alltid några kreditgivare som beviljar fler än andra, beroende på din situation. Även om det gäller anmärkningar hos Kronofogden och behöver ett omstartslån. Men också om du vill låna utan inkomst eller som arbetslös, så finns det banker som kan hjälpa till. Kraven för lättast nya lån skiljer sig alltid och det gäller både gamla och nya smslån aktörer oavsett hur lätt man vill att det ska vara.

Vilket är det enklaste lånet att få?

Vilket lån som är enklast att få, det vill säga som ställer lägst krav på kunden beror helt på vilken ekonomisk situation du befinner dig i. Långivare ser över din senaste inkomst och andra ekonomiska faktorer. Utifrån det gör de en bedömning och bestämmer om du ska få låna hos dem. Det är att lättast att få ett nytt lån med en stadig inkomst och om långivaren har låga krav.

Krav för att få lätta lån

  • Måste ha fyllt 18 år gammal
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Inget skuldkonto
  • BankID (för att kunna godkänna låneansökan)

Lätta lån utan UC

För att slippa att en förfrågan registreras hos Upplysningscentralen går det att vända sig till långivare som istället använder sig av Creditsafe eller Bisnode. När det gäller mikrolån, telefonlån och sms lån är det vanligt att långivaren tar en mjuk upplysning som inte blir offentlig. Vid större lån på över 50 000 kr brukar banker och långivare göra en mer omfattande kontroll. Om du vill vara säker på att det inte kommer att göras någon UC-kontroll är det säkrast att låna 20 000 kronor eller mindre.  Tänk på att lån som är lätta att få kommer med ett pris – räntan blir högre.

Enkelt lån

Enkelt lån utan kreditprövning

Lättast nya lån  fungerar i många fall helt utan UC kreditupplysning. Det betyder att information istället hämtas från Bisnode, Creditsafe eller Safenode istället för via Upplysningscentralen. Anledningen till att dessa lån är lättare att få igenom är att de helt enkelt ställer lite lägre krav på sina kunder. Genom att ansöka om lån hos företag som har egna lösningar för att bedöma kunden går det smidigare att få ett lån som också kan bli utbetalt direkt, istället för efter några dagar. Direktutbetalning av lån kan göras med direktutbetalning till Nordea 2022, Handelsbanken, SEB och det går även att få snabb utbetalning till Swedbank 2022.

Lätta lån med betalningsanmärkning

Många lätta lån kan beviljas trots en betalningsanmärkning. Det är inte så konstigt eftersom de som letar efter ett enkelt sms lån ofta har en betalningsanmärkning sedan tidigare. Din anmärkning får däremot inte ha blivit registrerad de senaste sex månaderna. En färsk betalningsanmärkning är en stark indikation på pågående ekonomiska problem och då får inga pengar lånas ut. Det är lätt att få lån och en betalningsanmärkning gör det inte svårare att få lån hos kreditgivare som har en hög beviljandegrad, vilket betyder att de godkänner många.

Lätta lån med anmärkning

Om du vill göra det enkelt för dig att ansöka och bli beviljad en kredit bör du vända dig till långivare som erbjuder lätta lån med betalningsanmärkning. När du ansöker om krediter hos företag som beviljar utbetalningar trots att kunden dragit på sig anmärkningar, står det klart att långivaren ställer lägre krav för att bevilja ett lån. Anmärkningar i kronofogdens register får dock inte vara nyare än 6 månader hos någon långivare. I ett sådant fall är det helt kört att få tillgång till en kredit.

Tips för att bli godkänd

Har du redan blivit nekad när du sökt lån?  Om du letar efter lätta lån och vill vara säker på att bli godkänd har vi några tips för att ytterligare öka chanserna att få ditt lån beviljat:

Sök på ett mindre belopp

Sänk beloppet från din sista ansökning. Du höjer nu sannolikheten för att få låna.

Fråga om en kompis kan ställa upp.

Det är enklare att få lån om man söker tillsammans med någon annan, speciellt om man vill låna ett större belopp.

Samla lån

Det är enklare att få låna om syftet med lånet är att betala av gamla lån. Alla långivare gillar att säga upp lån hos konkurrenter och hjälper gärna till med processen. Anlita en låneförmedlare. Att samla lån är en smart metod som innebär att jobbet görs av tredje part som kan spela ut flera banker och långivare motvarandra varav flera kan ha lägre krav än andra för att bevilja lån.

Höj ditt kreditbetyg

Avsluta kreditkort du inte använder, samla ihop smålån och undvik att göra ansökningar som leder till onödiga kreditupplysningar hos UC är tre tips för att snabbt höja sin credit score.

Fler får låna med en högre beviljandegrad

Vi rekommenderar kreditgivare som gör det enkelt att låna. De har en betydligt högre beviljandegrad än andra företag och de går ofta att skicka in en ansökan utan att det automatiskt leder till en UC kontroll. De kan även bevilja lån med betalningsanmärkningar.

Förenklad låneansökning

Det finns givetvis många fördelar med att ansöka om ett enkelt lån 2022 som är lätt att få istället för ett som ställer högre krav. Den som är mellan jobb eller saknar en registrerad inkomst har all anledning att leta efter ett lån med förenklad låneansökning. För unga personer och den som har en låg inkomst blir det nobben hos de flesta och det blir därför nödvändigt att hitta en genväg till låg hos någon som erbjuder en förenklad process.

Nackdelar med de enkla lånen

Den uppenbara nackdelen med det enkla lånet är att det ofta är dyrare än vanliga blancolån. Räntan är givetvis högre, eftersom kraven är lägre. När långivaren ställer lägre krav på dig, tar de på sig en högre risk och det måste de ta betalt för. Utöver det kan långivare ta ut en startavgift för lånet och lägga till avgifter för att skicka ut betalningsavier.   Därför kan det vara smart att välja ett privatlån med bra ränta och inte välja ett lån som även om de verkar enkelt kan ställa till en hel del krångel i framtiden.

Inte svårt att få lån via lånemäklare

Har du inte väldigt bråttom med utbetalningen är det ofta inte särskilt svårt att få hjälp av en lånemäklare. De kan hjälpa till att hitta förslag på lån inom ett dygn och du kan få en utbetalning direkt till ditt konto. Anledningen till att det inte är svårt att få lån via låneförmedlare är att de alltid utgår från kundens situation. Det räcker med några uppgifter och därefter kommer de olika förslagen att sammanställas. Det bästa är att det går att tacka ja till flera bud och därmed passa på att låna mer än vad som var planerat.

Lån med låga krav

Lån med låga krav

 

En kreditinstitution (bank) vill se dokumenterade, verifierbara bevis på din inkomst. Om du är egen företagare, arbetar säsongsmässigt eller är frilansare, kan det vara nära nog omöjligt att uppfylla de strikta dokument krav bankerna vill se. De flesta som befinner sig i någon av dessa sysselsättningssituationer har varierande inkomster månad till månad eller säsong och bevis på regelbunden inkomst kan vara svåra att få fram. Även om det inte innebär något problem att betala ett lån kan bankerna se det på ett annat sätt.

Det finns flera anledningar till behovet av ett lån med lägre krav.

  • En egen företagare kan föredra att uppvisa en lägre inkomst av skatteskäl, men detta slår tillbaka när man ansöker om lån
  • Unga arbetstagare har en historia av låga löner eller ingen historia alls
  • Nya företagare kan inte visa en historik (flera år krävs i allmänhet) Pensionärer med inkomster från pensionssparande
  • Av olika anledningar kan det vara svårt att hitta och organisera dokumentation
  • Inkomst eller tillgångar är inte dokumenterade på ett godtagbart sätt

En låntagare som inte kan göra sin återbetalningsförmåga trovärdig på vanligt sätt innebär en högre risk.  Långivare som specialiserat sig på lån med låga krav tar en högre risk och som ett resultat, blir priset på lånet högre.

Långuide.se listar smidiga lån

Att bli beviljad ett lån är smidigare än någonsin. Det går att få allt ifrån banklån till snabblån på bara några minuter. Många av aktörerna på marknaden har låga krav och om det finns goda chanser att få pengarna utbetalade redan samma dag. En följd av den lösa kreditgivningen är att hushållens lån nått rekordnivåer. Välj belopp och gör en sökning i rutan längst upp och klicka i ”även snabblån” så kommer samtliga långivare som har hög beviljandegrad med. Vi rangordnar långivare efter beviljandegrad och de långivarna som hamnar högst upp på listan erbjuder de lättast nya lån 2021.